кв. Илиянци, ул. Петър Панайотов 26 А
София,
България
23.3011921
42.7438162
UserLikes
Име: БИЛКОКООП
Адрес: София, кв. Илиянци, ул. Петър Панайотов 26 А
Телефони: text to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговия на едро - билки
Дейност:

Производство и търговия с натурални билкови продукти и трапезен чай.

Ключови думи: натурални продукти, билки, износ на натурални продукти, внос на натурални продукти, билки

За нас

Дарове от природата!


Под това мото е създадена фирма Билкокооп ЕООД през 1949 год. Билкокооп ЕООД произвежда голям асортимент висококачествени филтърни: трапезни, билкови чайове и пакетирани рязани: моно и смесени билки. Билките се изкупуват само от екологично чисти райони, от компетентни специалисти и се контролират в съвременно обзаведени лаборатории.


Фирмата разполага със собствена преработваща и пакетажна техника. Работи със всички видове амбалажни материали, предназначени за пакетиране на хранителни продукти с термично залепяне, които запазват лечебните и вкусови качества на билките.


Продуктите на Билкокооп са добри гости на Вашата трапеза. Удоволствието, което изпитвате от неповторимият им вкус и аромат се допълва от лечебните качества на нашите билки. Те са дар от българската природа! Чайовете на Билкокооп са с високо качество, което позволява да се реализират успешно, както на българския, така и на външния пазар.


Търговски партньори на фирмата са едни от най - големите търговски вериги като Kaufland, Fantastiko и BILLA както и много други.
 
Открийте ни в Google+